El nou espai de les Entrevistes Solidàries té l’objectiu d’apropar i donar difusió a totes aquelles iniciatives, projectes, organitzacions i entitats del territori que tinguin com a element vertebrador el voluntariat i la implicació de la ciutadania.

19/02/2021

El voluntariat és el conjunt d’accions i activitats d’interès general motivades per l’altruisme i la voluntat de transformació social que compleixen persones físiques, voluntàries, en el marc d’una activitat associativa o bé en programes específics de voluntariat d’una entitat sense ànim de lucre.

Al nostre territori hi ha múltiples organitzacions i entitats que volen contribuir a millorar la societat a través del voluntariat i la implicació de totes les persones. Així doncs, aquest espai vol ajudar a visibilitzar i donar a conèixer totes aquelles propostes socials, culturals, mediambientals del territori amb la missió de millorar les condicions de vida de totes les persones.

La primera entrevista que estrenarà les Entrevistes Solidàries de Quilòmetre Zero serà a Romà Solé, de la Colla de la Geganta Frida – Llegat 2018, Associació de Voluntaris del Camp de Tarragona.

L’Associació Quilòmetre Zero i el voluntariat social i innovador 

El voluntariat és l’eix vertebrador de l’Associació Quilòmetre Zero. Sense aquest, no podríem desenvolupar els diferents projectes socials i transformadors per contribuir en una societat millor, més cohesionada i en igualtat d’oportunitats per a totes les persones, en especial, els infants i joves.

Parlem d’un voluntariat “Quilòmetre Zero”, amb projectes socials que volen contribuir a millorar les realitats socials que ens envolten al nostre territori.

CONEIX ELS PROJECTES DE VOLUNTARIAT DE L’ASSOCIACIÓ QUILÒMETRE ZERO, AQUÍ