L’Associació es suma al #GivingTuesday llençant la proposta de fer-se amic o amiga de l’Entitat per 0,5 cèntims al mes.

El #GivingTuesday és un moviment global, sense ànim de lucre, que promou la solidaritat entre persones, organitzacions i empreses. Aquest any, es celebra l’1 de desembre, uns dia especial per compartir, pensar amb els altres i actuar.

L’especial proposta de col·laboració, en el marc del #GivingTuesday, contribueix no només a fer crèixer l’Associació sinó a donar continuïtat i ampliar el nombre d’infants i joves que atenem i acompanyem cada curs escolar. Aquesta edició 2020-2021, arribarem a la seixantena de nens i nenes que rebran suport socioeducatiu i un acompanyament en l’oci i el lleure per part de joves estudiants, mentors i mentores.

Aprofita el GivingTuesday per formar part de l’Associació Quilòmetre Zero per 0,5 cèntims al mes i ajuda’ns a créixer i a ampliar en nombre d’infants i joves que han vist agreujada la seva situació a causa del Covid-19.

Com podràs col·laborar i ajudar sent amic o amiga de l’Associació? 

  • Conèixer de primera mà els projectes que duem a terme al territori
  • Seguir d’aprop el desenvolupament dels projectes, les activitats així com assistir a les festes de cloenda dels projectes
  • Participar en la presa de decisions de l’Entitat.
  • Podràs aportar i treballar per fer més gran l’entitat, participant de les diferents comissions de treball

Per fer-te amic o amiga en 1 minut a la nostra pàgina web on també hi ha més informació clicant aquí.  Si prefereixes fer l’aportació per altres mitjans o tens qualsevol dubte ens pots escriure a aqzeroprojects@gmail.com

També ens pots seguir i escriure a les nostres xarxes socials:

TWITTER: @AQZTgn

FACEBOOK: ASQZero

INSTAGRAM: aqzerotarragona