L’Associació Quilòmetre Zero

L’Associació Quilòmetre Zero és una associació sense ànim de lucre que neix al 2013 amb la missió d’abordar les desigualtats d’oportunitats entre infants, families i joves en el context de la post-crisi de 2008.

L’Associació és una entitat d’iniciativa social, sense ànim de lucre, que es conforma de persones voluntàries, que dedicades a l’àmbit social, s’organitzen en aquesta entitat per donar resposta a nous reptes mitjançant metodologies innovadores.

Missió

Facilitar la cohesió social de persones i/o col·lectius que es troben en situació de desavantatge social a través de l’acció voluntària i solidària de persones i organitzacions, aplicant metodologies innovadores

Visió 

Afavorir el creixement personal i prevenir a edat primerenca (la infància i adolescència) possibles factors d’exclusió social. Proporcionar un desenvolupament vital positiu a través de la Mentoria Social

Els nostres valors

El voluntariat i la solidaritat, la igualtat d’oportunitats, la prevenció i la cohesió social, el compromís, la participació, la innovació social i el treball en xarxa. Entenem l’acció voluntària i la mentoria social com eines imprescindibles de sensibilització i suport social en el desenvolupament de projectes socials comunitaris.

L’Equip 

Junta directiva 

Llorenç Viña Mascarell
Llorenç Viña Mascarell
President. Membre de la comissió de comunicació, difusió i suport a projectes. És treballador social, especialitzat en innovació en la intervenció social i educativa
Montse Garcia Biosca
Montse Garcia Biosca
Secretària. Forma part de la Comissió de treball de captació de fons, comptabilitat, finances i administració. És treballadora social especialitzada en polítiques d’igualtat de gènere. Cofundadora del l’Entitat l’any 2013.
Aurora Pérez de la Torre
Aurora Pérez de la Torre
Tresorera. Forma part de la comissió de comunicació, difusió i suport de projectes. És psicòloga, especialitzada en intervenció amb infants i famílies, psicologia clínica i de la salut.
Maria José Vela Fernandez
Maria José Vela Fernandez
Vocal. Forma part de la comissió de captació de fons, comptabilitat, finances i administració. És advocada, especialitzada en mediació i resolució de conflictes.

L’Equip tècnic 

Marina Claverías Fernández
Marina Claverías Fernández
Directora de l’entitat i coordinadora de projectes: Rossinyol, Grow Up i AmbTu. És treballadora social, especialitzada en ciutadania i drets humans. Investigadora sobre mentoria social i ètica de la cura.
Alba Monclús Soler
Alba Monclús Soler
Técnica del projecte Rossinyol 2018-2019. Periodista, integradora social, especialitzada en polítiques socials.

Col·laboradors i col·laboradores

 David Sanahuja Montesinos
David Sanahuja Montesinos
Especialista en comunicació i màrqueting digital. Forma part de la comissió de comunicació, difusió i captació de fons de l’entitat.
Julia Gimeno Sarroca
Julia Gimeno Sarroca
Técnica de suport de comunicació dels projectes de mentoria. Editora de vídeos. Comunicadora audiovisual, especialitzada en innovació social i cooperació.
Sergio Martínez Cortés
Sergio Martínez Cortés
Formador i col·laborador del projecte Rossinyol. Director de lleure. Educador Social. Expert en educació en el lleure.
 Nil Martínez Molina
Nil Martínez Molina
Formador i col·laborador del projecte Ambtu i el projecte Rossinyol. Educador social. Especialitzat en l’àmbit d’infància i joventut tutelada i/o extutelada.

Amb el suport de: