Projecte Rossinyol 

És el primer projecte  de Mentoria social que posa en marxa l’entitat l’any 2014.

El Projecte Rossinyol facilita el contacte d’alumnat universitari i/o de grau superior, amb nens i nenes de diferents cultures i contextos socials amb l’objectiu d’establir una relació de suport i aprenentatge.

És una oportunitat que afavoreix la interacció, l’entesa i el respecte a la diversitat en el context social multicultural del moment que vivim. És  una experiència que beneficia als nens i nenes, les seves famílies, el centre escolar, l’alumnat universitari i la pròpia Universitat, i el seu objectiu és  facilitar-los suport, consell, amistat, reforç i un exemple positiu, a més de promoure una relació.

Arrel del contacte amb la Universitat de Girona com a pionera,  i amb l’entitat Servei Solidari (Barcelona), amb el coneixement i l’experiència del treball en mentoria, es va poder impulsar el projecte a Tarragona.

Gràcies a la col·laboració entre aquestes institucions i entitats, l’Associació Quilòmetre Zero i les persones que desenvoluparien el projecte van poder formar-se en mentoria i engegar el projecte per al curs 2014-2015.

Coneix l’experiència vital de mentors i mentores del projecte: una experiència única i vital

Actualitat | Curs escolar 2020-2021

El Projecte Rossinyol té 54 parelles repartides entre els municipis de Tarragona, la Canonja, Reus i de Creixell.

Gràcies a la col.laboració dels ajuntaments de Tarragona, de Creixell, la Canonja i Reus el projecte s’ha ampliat a diferents poblacions i hem arribat a més infants i persones voluntàries arreu del territori tarragoní.