Els nens i nenes en situació de vulnerabilitat i els i les joves tutelats/des i extutelats/des ja es trobaven en una situació complicada abans de la pandèmia per la COVID-19. Ara, però, en la situació actual veiem com s’agreuja encara més la seva situació no podent avançar en el seu desenvolupament vital i d’oportunitats de forma satisfactòria.

A través dels nostres projectes de mentoria social i el voluntariat acompanyem a infants i joves en l’oci i el lleure per millorar en les seves expectatives acadèmiques i/o laborals i aprendre i créixer a través d’un referent adult.

La situació de crisi que estem vivint també està afectant a entitats com la nostra, per manca de finançament, a poder seguir desenvolupant els nostres projectes.

Fes-te soci o sòcia de l’Associació per donar suport als nostres projectes i contribueix a fer més gran l’Entitat i la nostra tasca transformadora i d’acompanyament

Converteix-te en persona sòcia de l’Associació realitzant l’aportació que més s’adapti a la teva situació a través del següent formulari. Informa’t sobre els benificis fiscals i de les deduccions de les teves donacions.

També ens pots escriure el teu interés en ser amic/ga de l’Associació a associacio@quilometrezero.cat. Ens farà molta il·lusió atendre’t.

Coneix altres propostes per donar suport i col·laborar clicant aquí.

ET NECESSITEM PER A SEGUIR ACOMPANYANT: Mentoria social infants i joves

ALTRES DADES:

Si prefereixes fer la donació a través d’una transferència bancària, el compte de l’Associació és:

La Caixa ES14 2100 0697 5602 0015 2204

No oblideu enviar-nos les vostres dades de contacte, per donar-vos les gràcies i poder-vos enviar el certificat de donació corresponent. Enviar correu electrònic a associacio@quilometrezero.cat 

Moltes gràcies pel vostre suport!