Projecte Grow Up 

Grow up és un projecte de mentoria social i d’acompanyament amb jovents procedents de diferents realitats socials i culturals utilitzant diferents temes d’interès,  pel seu creixement personal i com elements de cohesió.

La intervenció té una doble vessant d’intervenció:

– Per una banda, inserir en els processos educatius dels adolescents a través de la potenciació dels seus propis interessos i aficions. Esdevenint d’aquesta manera un procés d’acompanyament i suport durant el canvi d’etapa educativa.

– Per altra, crear un espai de cohesió social, en el qual adolescents d’entorns en risc d’exclusió social creen xarxes socials i relacions significatives amb joves provinents d’altres realitats.

El projecte es desenvolupa amb la col·laboració dels Centres de joves de la ciutat, els quals esdevenen una funció destacable en les trajectòries de vida dels infants i adolescents, desenvolupant una tasca educativa i preventiva durant el temps lliure dels nens, nenes i adolescents del territori.

Perfil de la persona voluntària:  Jovent amb aficions i/o activitats esportives, artístiques, culturals, etc, amb interès en compartir el seu temps amb els jovents del projecte.

Coneix l’experiència de les mentores participants en el Projecte Grow Up

Actualitat del projecte |

Projecte inactiu

Si ets una Administració Pública, un centre educatiu o qualsevol organisme públic/privat i t’interessa aquest projecte… contacta’ns: associacio@quilometrezero.cat