L’Associació Quilòmetre Zero va nèixer l’any 2013 amb l’objectiu d’abordar les desigualtats d’oportunitats entre infants, joves i famílies del nostre territori. A través del voluntariat duem a terme la nostra acció social transformadora. 

Missió

Facilitar el desenvolupament, i l’autonomia plena de persones i/o col·lectius que es troben en situació de vulnerabilitat social, degut a situacions polítiques, socials i/o econòmiques desavantatjoses, a través de l’acció voluntària i solidària de persones i organitzacions. Amb especial atenció per l’infància, adolescència i joventut en migrant i/o en situació de vulnerabilitat.
Utilitzem la mentoria social com una eina de cohesió social que promou relacions d’acompanyament entre persones que s’ofereixen voluntàriament per proporcionar suport a unes altres persones.

Visió 

Ser una entitat de referència de la mentoria social a la provincia de Tarragona i de l’acció social transformadora. ser referents de l’acció comunitària i el treball en xarxa per fer possible l’escalabilitat i la qualitat dels programes.

Els nostres valors

La innovació, el compromís, la transformació social, la interculturalitat, i la inclusió.