L’Associació Quilòmetre Zero ha finalitzat un procés creatiu per crear una nova imatge corporativa de l’entitat, volent representar els valors, la solidaritat i la tasca que realitzen totes les persones voluntàries que participen en els projectes de l’entitat. En aquest procés creatiu van participar-hi persones mentores i infants i joves participants del Projecte Rossinyol – Mentoria Socioeducativa i del Projecte Ambtu; a través de diferents espais grupals van poder aportar les seves il·lustracions ara convertides en una nova imatge de l’Associació Quilòmetre Zero!

 

Ara, ja pots aconseguir el Marxandatge de Quilòmetre Zero: no només lluiràs unes creacions artístiques úniques elaborades pels nostres infants, joves i voluntàries sinó que també contribuiràs a donar continuïtat als nostres projectes. Ajuda’ns a fer-ho possibe, per continuar acompanyant i donant majors oportunitats per totes les persones!

MARXANDATGE DISPONIBLE: 

Pulseres QM0 (2€)  |   Totebags QM0 (4€)   | Camisetes QM0 (6€)

Escriu-nos a associacio@quilometrezero.cat i t’informem com aconseguir-lo! 

 

 

 

Volem agrair la implicació dels infants i joves així com de les persones voluntàries en l’elaboració de les creacions artístiques representant valors, solidaritat, acompanyament, mentoria social, suport… Moltes gràcies a totes les persones per fer-ho possible! També volem agrair la implicació del Far Cooperatiu en aquest procés creatiu i a la Diputació de Tarragona pel seu suport.